پیام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۷ |

وَأَنْ لَیسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَی

اساتید محترم، دانشجویان گرامی و کارکنان شریف دانشگاه امام صادق(علیه السلام)

سلامٌ علیکم
آغاز سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ شروع یک حرکت جدید در مسیر دشوار ولی پیمودنی مرجعیت علمی است. مسیری که رهبر فرهیخته و ولی امر مسلمین جهان برایمان ترسیم نمودند و استاد مرحوم و فرزانه حضرت آیت‌الله مهدوی کنی(قدس سره) ما را در آن هدایت و راهبری نمود. حرکت در این راه نیازمند توجه به مقدمات و لوازم آن است.
برای نیل به مرجعیت علمی حداقل سه رکن اساسی نیازمند است: اول ایمان و تقوای الهی که لازمه حرکت و ریشه تواضع علمی است. دوم اخلاص در نیت که موجب پذیرش کار و برکت علمی خواهد بود و سوم تلاش و مجاهدت که مقدمه توفیق و تعالی علمی است. با ایمان و تقوا، اخلاص و تلاش است که مجاهدت علمی اساتید و دانشجویان دانشگاه در کنار کوشش و خدمات کارکنان باعث می‌شود که افق مرجعیت علمی در دسترس قرار گیرد و تواضع علمی به کار علمی برکت داده و تعالی را به ارمغان آورد.
به حمد الهی زمینه‌ها و لوازمی که زیرساخت حرکت هوشمندانه و هدفمند هستند طی سالهای گذشته فراهم و اینک دانشگاه امام صادق(علیه السلام) آمادگی دارد تا با تکیه بر داشته‌های خود و سرمایه های انسانی و معنوی موجود پله های رشد و تعالی را طی کند.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با درک شرایط حساس و خطیر کشور و نظام آموزش عالی و با تکیه بر دیپلماسی فعال علمی در عرصه داخلی و جهانی، اعتماد برتوانمندی‌های دانشکده‌ها، مرکز زبان و پردیس خواهران و همچنین انگیزه‌های ایمانی دانشجویان و دلسوزی کارکنان و همچنین با مشارکت سایر معاونت‌های دانشگاه با جدیت در تلاش است که در سال جاری به ۳ توفیق دست یابد:
اول: اجرایی نمودن راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در حوزه آموزش بخصوص در حوزه برنامه درسی و ارتقای ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه.
دوم: گسترش هدفمند و هوشمندانه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه در عرصه تعاملات داخلی و سطوح بین‌المللی.
سوم: استقرار نظام ارزیابی آموزش دانشگاه که برمبنای ارزیابی ستاد، دانشکده‌ها، گروهها و اساتید شکل گرفته است.
امید داریم در این سال تحصیلی که با ایام محرم و صفر و ایام مصائب اهل بیت(علیهم السلام) قرین شده است به برکت عنایت ویژه سیدالشداء(علیه السلام) و توجهات خاصه و ناب حضرت ولی عصر(ارواحنا فداه) توفیق خدمت به مکتب آل‌الله حاصل گردد و دعای خیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و استاد مرحوم و فقیدمان شامل حال ما گردد و در سایه هدایت‌ها و ارشادات اساتید گرانقدری چون حضرات: آیتالله باقری کنی و آیت‌الله سیدحسن سعادت مصطفوی، دانشگاه امام صادق(علیه السلام) در سال تحصیلی جدید گامی مهم و سرنوشت ساز را در تعالی و ارتقای سطح علمی بردارد.

موفق و پیروز باشید
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   دکتر غلامرضا گودرزی
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

CAPTCHA