حضور پرشور دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در اولین گردهمایی بزرگ دانش‌آموختگان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۹ |

اولین گردهمایی بزرگ دانش آموختگان دانشگاه امام صادق علیه السلام، گرامی‌داشت آیت الله مهدوی کنی قدس سره صبح روز پنج‌شنبه هفتم شهریور در مسجد دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار شد. در این مراسم که قریب 2 هزار نفر از دانش‌آموختگان ادوار دانشگاه حضور داشتند، حجت الاسلام و المسلمین قرائتی استاد قرآن و تفسیر و تبلیغ، در سخنانی وظیفه دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام را تبلیغ قرآن و معارف اهل‌البیت علیهم‌السلام دانست و با اشاره به نیاز جامعه به بیان معارف قرآنی از دانش‌اموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام خواست تا تبلیغ را مهم‌ترین دغدغه و محور فعالیت‌های خود قرار دهند.
حجت السلام و المسلمین قرائتی تعطیلی حوزه های علمیه و دانشگاه ها را آفت بزرگی برای کشور دانست و گفت: بسیاری از دانشگاه ها و مراکز آموزشی برای کشور مفید نیستند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: نماینده ولی فقیه در هر مرکز نظامی و دانشگاهی وجود دارد ولی چرا این‌ نمایندگان در آموزش و پرورش وجود ندارند.
وی ادامه داد: باید کلاس های معارفی برای هر یک از رشته ها و دروس دانشگاهی تشکیل شود.
حجت السلام و المسلمین قرائتی گفت: دانش آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و سایر مراکز حوزوی و علمی نباید به وضع موجود اکتفا کنند.‌ هیچگاه فکر نکنید به آخر خط رسیده اید.
وی با بیان اینکه وضع نماز در کشور خوب نبست، اظهار کرد: شما برای نماز چه کردید؟ آیا چند دقیقه برای نماز در کلاس درس صحبت کرده اید.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه قبولی اعمال وابسته به نماز و قبولی نماز وابسته به زکات است، یادآور شد: برای حج و وقف و ... ساختمان های آنچنانی وجود دارد ولی برای زکات، یک اتاق کوچک هم در کشور وجود ندارد.
وی تاکید کرد: آخوندهایی که عضو هیات علمی دانشگاه ها شدند، باختند. باید مثل آیت الله مهدوی کنی ها و آیت الله انواری ها خود را وقف دین کنید و تا آخر عمرتان با اخلاص کار کنید.
حجت الاسلام والمسلمین «سید مصطفی میرلوحی» رئیس هیأت مؤسس کانون دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام با اشاره به اهداف تشکیل دانشگاه امام صادق علیه‌السلام گفت: مرحوم آیت الله مهدوی کنی هدف از تشکیل دانشگاه امام صادق را تولید علوم انسانی اسلامی و مقابله با مشکلات کشور می دانستند و همه همّ و غم خود را این امور قرار دادند.
عضو هیأت أمناء‌ جامعه الامام الصادق علیه‌السلام افزود: آیت الله مهدوی کنی قدس‌سره می فرمودند در دوران مبارزه و زمانی که در زندان های رژیم طاغوت بودیم می گفتیم اگر نهضت پیروز شد، دانشگاهی تاسیس خواهیم کرد که بالاتر از الازهر باشد.
وی ادامه داد: مرحوم آیت الله مهدوی کنی با خون دل بسیاری دانشگاه امام صادق علیه‌السلام را تاسیس کرد و این دانشگاه منشا تحولات فراوان برای نظام جمهوری اسلامی شده است.
حجت الاسلام و المسلمین میرلوحی تاکید کرد: هرچقدر همت داریم باید به کار گیریم تا اهداف آیت الله مهدوی کنی در تاسیس دانشگاه امام صادق علیه‌السلام تحقق یابد.
جت الاسلام والمسلمین دکتر حسین علی سعدی رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام دیگر سخنران این گردهمایی بزرگ بود. دکتر سعدی با بیان اینکه تحول علوم انسانی و تربیت نیرو و کادر برای نظام جمهوری اسلامی دو خواسته مقام معظم رهبری از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در گام دوم انقلاب است ، گفت: تربیت نیرو در تراز انقلاب اسلامی یکی از الزامات تشکیل دولت اسلامی است.
رئیس دانشگاه امام صادق علیه‌السلام افزود: اتصال دانش آموختگان به دانشگاه امام صادق علیه‌السلام یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که گردهمایی بزرگ امروز در همین راستا است.
وی ادامه داد: تلاش داریم قطب های علمی به منظور تدوین هندسه حکمرانی در دولت انقلاب اسلامی در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام تشکیل شود که فعال شدن هیات امنای دانش آموختگان این دانشگاه در همین راستا دنبال می شود.
سعدی خاطرنشان کرد: مرکز نوآوری های علمی در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام تشکیل شده است و امیدواریم بتوانیم در حوزه های مختلف از جمله رونق تولید در خدمت مردم باشیم و در این حوزه نیز بتوانیم به دولت کمک کنیم.
دکتر خواجه سروی مدیرعامل کانون دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در نخستین گردهمایی دانش‌آموختگان دانشگاه گفت: یکی از بندهای راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی به هیأت أمناء جامعه الامام الصادق علیه‌السلام، ارتباط علمی فارغ‌التحصیلان با دانشگاه و استفاده از توان آنها را از راهبردهای مهم دانشگاه دانسته‌اند.
وی افزود: در راستای هم افزایی و تاکید مقام معظم رهبری از سال ۹۵ مقدمات تاسیس کانون دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام فراهم شد. به طوری که جمعی از فارغ‌التحصیلان مجوز تاسیس کانون را از وزارت کشور دریافت کردند.
مدیرعامل کانون دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام تصریح کرد:  نخستین گردهمایی دانش‌آموختگان این دانشگاه همزمان با سالگرد آیت‌الله مهدوی‌کنی با حضور قریب 2 هزار نفر  از دانش‌آموختگان دانشگاه از سراسر کشور برگزار می‌شود.
خواجه‌سروی اضافه کرد: کانون فارغ‌التحصیلان که از دانش‌آموختگان تشکیل شده یک تشکیلات اجتماعی و فرهنگی است که در این کانون از توان دانش‌ آموختگان برای کمک به اداره بهتر کشور و تقویت دانشگاه امام صادق علیه‌السلام استفاده می‌شود.
وی در پایان گفت: از زمان تاسیس این دانشگاه تا کنون ۳۱ دوره فارغ‌التحصیل از این دانشگاه مدرک گرفته‌اند و از آنجایی که همه آنها با توجه به تخصص و توانی که دارند استفاده از آنها در اداره کشور بسیار مؤثر است که در این رابطه باید بگویم هدف از تشکیل کانون دانش‌ آموختگان تاثیر گذاری دانشجویان در راستای اجرای بیانیه گام دوم است.
در این گردهمایی بزرگ هم چنین آقایان دکتر حسام‌الدین آشنا، دکتر محمد باقر خرمشاد، حجت الاسلام دکتر الویری، دکتر محمدهادی زاهدی وفا و دکتر هادی طحان نظیف نظرات خود را در حوزه‌های تخصصی خود بیان داشتند.
در پایان مراسم دکتر سید محمد حسینی بیانیه پایانی اولین گردهمایی دانش‌آموختگان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام را قرائت نمود.
در این مراسم هم‌چنین از کتاب «فصل چیدن میوه‌های رسیده» خاطرات ۴۰ شهید دانشگاه امام صادق علیه‌السلام رونمایی گردید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 706 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر